در دنیای امروز اهمیت داشتن وبسایت برای کسب و کارها بر کسی پوشیده نیست. وکالت هم جزو کسب و کار هایی است که داشتن وبسایت کمک زیادی به شناخته شدن وکیل و افزایش اعتبار او میکند. شما با داشتن یک وبسایت حقوقی همواره میتوانید با مخاطبان خود در ارتباط باشید، آموزش های لازم را به موکلان خود بدهید، نسبت به جذب موکل های جدید اقدام کنید، در فضای حقوقی خود را بیشتر نشان دهید، نتایج و تجربیات موفق گذشته خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، امکان رزرو وقت ملاقات به صورت آنلاین داشته باشید، بهره وری را افزایش و هزینه را کاهش دهید، اطلاعات دقیق و شفافی از حیطه فعالیت خود و هزینه ها در اختیار موکلان قرار دهید و... . به دلایل گفته شده داشتن یک وبسایت حقوقی برای هر موسسه حقوقی یا هر وکیل از اهمیت بالایی برخوردار است. در ادامه با ویژگی هایی که باید در طراحی سایت حقوقی رعایت شود آشنا میشویم. شما میتوانید طراحی سایت حقوقی خود در اصفهان را به ما بسپارید و از مزیت های زیر به طور کامل بهره مند شوید.
مانند طراحی هر سایت دیگری، طراحی سایت حقوقی هم با توجه به ماهیت آن باید ویژگی هایی داشته باشد که بتواند با موکل ارتباط برقرار کرده و نهایتا منجر به دریافت خدمت از موسسه حقوقی یا وکیل شود. در ادامه به مهمترین ویژگی هایی که طراح سایت حقوقی باید داشته باشد اشاره میکنیم.
ظاهر زیبا همواره از اصول اولیه طراحی سایت است. البته باید این طراحی زیبا با ماهیت کار شما همخوانی داشته باشد و متناسب برای یک موسسه حقوقی یا یک وکیل باشد. علاوه بر ظاهر زیبا، رابط کاربری ساده هم باید در طراحی سایت حقوقی مد نظر قرار گرفته شود. رابط کاربری سایت شما باید به گونه ای باشد که موکل به راحتی بتواند به خدمات ارائه شده توسط شما دسترسی پیدا کند و دچار سردردگمی نشود. هرچقدر هم که به ظاهر سایت خود توجه داشته باشید اما نتوانید دسترسی به خدمات را برای موکل فراهم کنید نتیجه ای برای شما در پی نخواهد داشت.
پرونده های حقوقی بخاطر ماهیتی که دارند بسیار حساس بوده و لو رفتن اطلاعات موجود در آنها میتواند بسیار گران تمام شود. از آنجایی که شما در سایت حقوقی ممکن است خدماتی ارائه دهید که نیاز به دریافت اطلاعات از موکلین باشد باید نسبت به امنیت اطلاعات آن بسیار اهمیت قائل شوید. لو رفتن این اطلاعات میتواند اعتبار شما را خدشه دار کند. از این رو یکی از مهمترین چیزهایی که از نظر ما باید در طراحی سایت حقوقی مورد توجه قرار دهید بحث توجه به امنیت و حفظ حریم خصوصی کاربر است. شما میتوانید از روش های مختلفی امنیت سایت خود را افزایش دهید که پرداختن به این موارد در این مقاله نمیگنجد.
افرادی که درگیر پرونده های حقوقی هستند بارها و بارها در موتورهای جستجو به دنبال پرونده های مشابه گشته اند و به دنبال این هستند که ببینند نتیجه چنین پرونده ای چه خواهد شد؟ از این رو گزارش پرونده های موفقی که تاکنون انجام داده برای جذب موکلان جدید بسیار کمک کننده است. از طرف دیگر بیان چنین پرونده هایی به افزایش بازدید از سایت شما منجر خواهد شد و اعتبار شما را نزد موتور های جستجو افزایش خواهد داد. بنابر این اگر قصد طراحی سایت حقوقی دارید حتما یک قسمت را به گزارش پرونده های حقوقی و نتایج آنها اختصاص دهید.
یکی از بخش های مهمی که در طراحی سایت حقوقی میتواند به افزایش ترافیک سایت و بازدیدکنندگان آن کمک زیادی کند قسمت پرسش و پاسخ های حقوقی است. شما با پاسخ دادن به سوالات مخاطبان خود احساس ارزشمند بودن به آنها میدهد و کاربران هربار که سوالی در زمینه های مختلف قضایی داشته باشند به سایت شما مراجعه میکنند. این مسئله باعث افزایش اعتبار سایت شما نزد موتور های جستجو شده و سایت شما را بالاتر از رقبا نشان خواهد داد. قسمت پرسش و پاسخ در طراحی سایت حقوقی از مواردی است که وقت زیادی از شما نمیگیرد اما بازدهی سایت شما را بسیار افزایش خواهد داد. در این قسمت میتوانید راه های ارتباطی جهت مشاوره های کامل تر را به مخاطبان ارائه دهید.
طبیعتا برای هر موسسه حقوقی یا هر وکیل مهم است که قرار های کاری خود را تنظیم کرده و بتواند برای آنها برنامه ریزی کند. با توجه به اینکه وبسایت حقوقی شما به صورت شبانه روزی در دسترس موکلان قرار دارد، باید بتوانند بدون اینکه تداخلی در برنامه های شما ایجاد کنند با شما یک قرار ملاقات تنظیم کنند و اگر نیاز به پرداخت هزینه جهت تایید قرار ملاقات وجود دارد آن را نیز پرداخت کنند. داشتن سیستم رزرواسیون در طراحی سایت حقوقی به شما این امکان را میدهد تا به راحتی از تداخل در قرارهای حضوری و آنلاین خود پیشگیری کنید و بتوانید به صورت آنلاین هم کسب درآمد انجام دهید.
یکی از اهداف در طراحی سایت حقوقی معرفی شما یا موسسه حقوقی برای موکلان است تا بتوانند بهتر در این زمینه تصمیم گیری کنند. شما در معرفی خودتان باید حیطه کاری تخصصی، مدارک کسب شده، گواهی ها و... را به طور کامل در اختیار کاربر قرار داده تا کاربر را از انتخابش مطمئن کنید. از آنجایی که ممکن است موکل تنها یک بار فرصت پیش بردن پرونده را در محاکم قضایی داشته باشد طبیعی است که حساسیت خاصی نسبت به وکیل یا موسسه حقوقی طرف قرار داد خود نشان دهد. حتما این قسمت را به طور کامل و به زبان ساده برای مخاطبان خود بیان کنید.
بخش آموزش های حقوقی هم از آن قسمت های جذابی است که در جذب مخاطب و افزایش بازدیدکنندگان سایت شما کمک زیاد میکند. شما با ارائه آموزش های حقوقی، گزارش قوانین جدید و... میتوانید به افزایش حس اعتماد به مخاطب کمک کرده و مهمتر از آن ترافیک سایت خود را افزایش دهید. هرچه ترافیک سایت شما افزایش بیشتری داشته باشد، نزد دیگران شناخته شده تر خواهید بود و هرچه آموزش های مفیدتری ارائه کنید در جلب اعتماد مخاطبان بهتر عمل خواهید کرد. بخشی از انرژی و بودجه خود را به این قسمت اختصاص دهید.
در هر سایتی بهینه سازی برای موتور های جستجو اهمیت زیادی دارد. طبیعتا شما با طراحی سایت حقوقی به دنبال افزایش مخاطبان و دنبال آن کسب درآمد بیشتر هستید. اگر سایت شما برای موتور های جستجو بهینه سازی نشده باشد زحمات شما نتایج چندان مطلوبی را به دنبال نخواهد داشت و سبب اتلاف انرژی و هزینه شما میشود. از مهمترین ویژگی های برجسته در طراحی وبسایت داشتن سئو مناسب و بهینه بودن برای موتور های جستجو است که فاکتور های مختلفی از جمله سرعت سایت، کد نویسی بهینه، حجم پایین سایت و... در آن نقش دارند. پس حتما این قسمت را مد نظر قرار دهید.